Προσθήκη ΑρχικήςΠροσθήκη ΤρέχουσαςΚάντο Αρχική
Back to Top

Φιλοσοφία

Η καθημερινή επαφή με τους ασθενείς που επισκέπτονται το φαρμακείο, μας έδειξε ότι υπάρχει ένα κενό πληροφόρησης πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία τους. Τις περισσότερες φορές η ενημέρωση του κοινού για ζητήματα υγείας είναι ανέφικτη για διάφορους λόγους κάθε φορά. Έτσι θέλοντας να απαντήσουμε στις απορίες τους ,δημιουργήσαμε αυτό το διαδικτυακό τόπο. Με έγκυρο, επιστημονικό και συνάμα κατανοητό τρόπο παραθέτουμε χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά τα αίτια , το περιεχόμενο, την πρόληψη και τη θεραπεία τους και με κανένα τρόπο δεν υποκαθιστούν το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Η δομή της ιστοσελίδας επιτρέπει στους αναγνώστες να επέμβουν με σχόλια ή ερωτήσεις ή ακόμα και να προτείνουν οι ίδιοι κάποιο θέμα που τους ενδιαφέρει. Η δημοσίευση των δικών σας παρεμβάσεων θα γίνεται μετά από δική μας έγκριση ,ώστε να διασφαλιστεί η σοβαρότητα της ιστοσελίδας. Επιπλέον για όσους το επιθυμούν παρέχεται η δυνατότητα να γίνουν μέλη και να λαμβάνουν ενημερωτικά e-mail (newsletter) κάθε φορά που θα παρουσιάζεται ένα νέο θέμα.

Τέλος όσοι συνάδελφοι υγειονομικοί θελήσουν να δημοσιεύσουν κάποιο άρθρο τους σε θέμα του ενδιαφέροντος τους , μπορούν να το κάνουν μετά από κοινή συνεννόηση και πάντα με δική τους ευθύνη για την εγκυρότητα των πληροφοριών.

Πιστεύουμε ότι ένας ενημερωμένος ασθενής είναι καλύτερος ασθενής !

Διαβασε περισσοτερα για

PneumoniaΚαπνιστες
Χρόνια Αναπνευστική Πνευμονοπάθεια
Είναι η 4η αιτία θανάτου στις ΗΠΑ με 12 εκατ. διαγνωσμένους ασθενείς...
Περισσότερα
Erpeisερπης
Επιχείλιος Ερπης
Ο έρπης εμφανίζεται ως μια φουσκάλα με υδατώδες υγρό και...
Περισσότερα
pseiresΨειρες
Ψείρες
Οι ψείρες είναι τα παρασιτικά έντομα με το επιστημονικό όνομα Pediculus humunus capitis...
Περισσότερα
xolisteriniχοληστερινη
Χοληστερίνη
Η χοληστερίνη (ΧΟΛ) είναι είδος λιπιδίου *που βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα...
Περισσότερα


Εγγραφη στο newsletter


Όνομα:

Email:

Ξερεις οτι

Νέα αρθρα

Δημοφιλη αρθρα

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ